Сирене пане

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
20/05/2011
"Страхотно предложение за бърз обяд или вечеря за неочаквани гости, когато нямате време за готвене, но държите на вкуса!"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 309
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците с бирата и добавете брашно до получаване на много гъста каша. След това разбийте белтъците на сняг с щипка сол и внимателно прибавете към жълтъците.

Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.

Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 8
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#165457
Да си оближеш пръстите!
0
0
4o4i
4o4i
05.05.2013 23:16
Много ни хареса -Перфектно е.Благодарим ви.
2
0