Зеле с праз и люти чушки

27/08/2016
"От кухнята на баба - вкусна селска манджа с незабравим аромат "
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 029
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребно киселото зеле и запържваме до зачервяване в олио.

Прибавяме нарязания праз лук, запържваме и добавяме червения пипер и лютите чушки.

Заливаме с бульона и варим на тих огън.

След омекване на зелето прибавяме леко запържено брашно, варим още 5-10 минути.

Сервираме студено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар