Свински джолан с гъби

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
4k
50
11k
Свински джолан с гъби1 / 2
24/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции3
"Знаете ли тайната на крехкия сочен джолан? Ето ви една изпипана рецепта с гъби и риган, която ще ви накара да си оближете пръстите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци.

Загрейте малко мазнина в тиган, запържете лука и добавете гъбите заедно с малко вода от бульона на свинското. Оставете да се задушава до омекване на гъбите и прибавете черния пипер, сол.

Щом омекне, добавете топеното сирене, чесъна, ригана и босилека. Сложете свинското при зеленчуците и оставете да се задушава за няколко минути. Поднесете ястието топло.

Рейтинг

5 12
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: