Домашна лютеница от патладжани

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/01/2009
"Домашна лютеница, но не обикновена, а от патладжани, защото е поне десет пъти по-вкусна!"
Приготвяне60 мин.
Готвене180 мин.
Общо240 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо63 055
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните и чушките се изпичат и обелват. Смилат се с доматите. Варим сместа на силен огън до достигане на необходимата гъстота. След сгъстяването започваме да сипваме по малко олио за да се пържи. На края добавяме лютите чушки и ситно нарязания магданоз.

Насипваме в малки бурканчета, запечатваме ги и ги стерилизираме 15 мин.

Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор
42.00 лв.
32.34 лв.
Виж ››

Ако ви предстои готвене за някакво събитие, не се тревожете, защото емайлираната тенджера от 12 л ще ви се притече на помощ. Тенджерата има красива декорация и капак за удобно съхранение на храната.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар