Солен кейк със зеленчуци

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
27/05/2011
"Няма как да не обявим този солен кейк за рецепта на седмицата - вкусен, богат и много лесен за приготвяне "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 445
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солен Кекс

Начин на приготвяне

Предварително загрейте фурната но 175 градуса. Брашното се пресява с бакпулвера в голяма купа и в кладенче в средата му се изсипва виното, заедно с леко разбитите яйца. Използвайте тел за разбиването.

Всички зеленчуци, семките, пармезана и зехтина се разбъркват с тестото и се овкусява със сол и черен пипер.

Соленият кейк със зеленчуци се изсипва в намазаната форма за кекс или обикновена тава с диаметър 22 см и се пече около час в предварително загряната фурна.

Компактен оранжев пластмасов поднос 34 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Компактен оранжев пластмасов поднос 34 см
4.87 лв.
Виж ››

Практичен пластмасов поднос в приятен оранжев цвят, който има широко приложение в домакинството.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар