Риба тон на фурна

25/05/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
"Само по миризмата познаваме, че рибата е изключително вкусна и сочна. Опитайте и вие!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 161
  • Преглеждания за месеца282
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от вътрешности и кости и я овкусете със сол и черен пипер. Загрейте мазнина в тенджерка и сложете да се запържат първо доматите, след това каперсите и нарязаната чушка.

Добавете нарязаните картофи, след което магданоза, мащерката, малко сол, червен и черен пипер. Сосът се оставя да се задуши добре, след което половината от него се изсипва в тава.

Отгоре се нарежда рибата и се залива с останалия сос. Пече се на предварително загряна на 180 градуса фурна под фолио. Накрая фолиото се маха, за да хване лек загар.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар