Панирани свински рулца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3234k
Панирани свински рулца1 / 2
17/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2 бр.
"Свинско? Пържено? О, да! Дайте го насам. За вас оставяме само салфетката, за да си запишете рецептата"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 200 г контра филе
  • бекон - 50 - 60 г
  • кашкавал - 50 - 60 г
  • домати - 1 брой
  • яйца - 2 броя, за панировката
  • лимони - няколко резена
  • брашно - за панировката
  • галета - за панировката
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете филето от ципата, нарежете го на 6 равни парчета и разполовете напречно всяко, така, че да се получи цяло по-тънко парче. Начукайте свинското и го овкусете със сол и черен пипер.

Нарежете бекона и кашкавала и домата (само месестата част) на лентички и разпределете по 3 от тях във всяко парче месо. Завийте ги на руло и ги притиснете с длани. Разбийте яйцата и оваляйте последователно ролцата в брашно, в разбитите яйца и накрая в галета.

Изпържете ги равномерно в силно загрята мазнина около 10 минути до златиста коричка. Готовите свински ролца се отцеждат върху кухненска хартия. Поднесете с лимонови резени и гарнитура по избор.

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: