Подлучена риба

30/05/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 573
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, натъркайте я със сол и черен пипер. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте рибата в брашно и я изпържете от двете страни. В същата мазнина се запържват накълцаните лук и чесън.

Киселото мляко се смесва със смлените орехи и се добавя към лука и чесъна. Овкусява се с черен пипер и сол. Поднесете рибата, залята обилно с подлучения сос.

Рецептата може да се приготви и с доматен сос вместо с кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нана
Нана
18.08.2015 14:28
И после леко я "подмастичвам" и .... стой, та гледай :)
0
0