Подлучена риба

30/05/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваНовак3753322
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 481
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, натъркайте я със сол и черен пипер. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте рибата в брашно и я изпържете от двете страни. В същата мазнина се запържват накълцаните лук и чесън.

Киселото мляко се смесва със смлените орехи и се добавя към лука и чесъна. Овкусява се с черен пипер и сол. Поднесете рибата, залята обилно с подлучения сос.

Рецептата може да се приготви и с доматен сос вместо с кисело мляко. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Нана
Нана
18.08.2015 14:28
И после леко я "подмастичвам" и .... стой, та гледай :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв