Гъби с ориз и сметана

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
28/05/2011
"Заслушйте се и ще чуете, как готовите гъби шепнат - бяло вино, бяло вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 067
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и отделете пънчетата от гуглите. Сложете предварително измития и накиснат в студена вода да се свари с малко сол. Щом поеме водата напълно, добавете сметаната, галетата. Разбъркайте, прибавете настъргания кашкавал, сол, черен пипер и индийско орехче на вкус.

Подредете гъбите в намазнена тава, напълнете всяка с плънката с ориз и сметана и сложете по малко краве масло.

Долейте малко гореща вода в тавата и сложете да се запекат за 15-20 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар