Гъби в гювеч

26/05/2011
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Невероятен вкус и аромат, които са само на един клик разстояние от вашата трапеза "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 282
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги оставете да се отцедят от водата. Нарежете лука. В гювеча разтопете 1 с.л. масло, поръсете с половината от лука, отгоре 1/2 от нарязаните гъби, част от сирената, отгоре сметана и всичко се повтаря още веднъж.

Посолява се и се добавя черен пипер на 2 пъти. Най-отгоре се залива с последната сметана и се наръсва с настърган кашкавал. Похлупва се и се пече в редварително загрята фурна на 200 градуса за около 15-20 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
26.05.2011 19:25
Прекрасна рецепта. Аз много готвя гъби, надявам се и тази да стане чудесно. Изглежда и много лесна. Благодаря ви.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв