Бюрек с царевично брашно

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
554
959
473
18/09/2016
"Ние толкова вкусен бюрек не бяхме опитвали досега! Опитайте и вие и споделете "
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 861
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашната заедно с бакпулвера и ги изсипваме в купа, прибавяме олиото, солта и млякото и замесваме тесто.

Разделяме го на две. Разстиламе едната част върху намазана с мазнина тава.

Сиреното натрошаваме на дребно и към него прибавяме нарязаните на ситно лук, копър и магданоз.

Разпределяме сместа равномерно върху кората и покриваме с другата кора бюрека.

Намазваме отгоре с разбито яйце.

Печем бюрека в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.

Дървената точилка от едно време - 68 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървената точилка от едно време - 68 см
3.50 лв.
Виж ››

Удобна за работа класическа дървена точилка, с чиято помощ ще точите вкусни баници и ще приготвяте сочни пици с тънка коричка

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар