Бюрек с царевично брашно

18/09/2016
"Ние толкова вкусен бюрек не бяхме опитвали досега! Опитайте и вие и споделете "
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 644
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашната заедно с бакпулвера и ги изсипваме в купа, прибавяме олиото, солта и млякото и замесваме тесто.

Разделяме го на две. Разстиламе едната част върху намазана с мазнина тава.

Сиреното натрошаваме на дребно и към него прибавяме нарязаните на ситно лук, копър и магданоз.

Разпределяме сместа равномерно върху кората и покриваме с другата кора бюрека.

Намазваме отгоре с разбито яйце.

Печем бюрека в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар