Сирене по тракийски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
29/05/2011
"Време е за една класическа и много хубава рецепта за сирене по тракийски"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо88 214
  • Преглеждания за месеца4805
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювечета

Начин на приготвяне

Накълцайте магданоза и лука, гъбите и доматите нарежете на филийки и сиренето на плочки. Сипете мазнина на дъното на гювече и сложете част от лука. След това подредете ред сирене, ред гъби, ред домат, останалия лук, плочка кашкавал (100 г) и поръсете с магданоз и чубрица.

Отгоре наредете нарязаната на парчета луканка. Сложете сиренето по тракийски да се пече за 15-20 минути в силна фурна. След това махнете капака, наръсете с останалия настърган кашкавал, чукнете яйцата и доопечете.

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 9
4 5
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Калинов
Калинов
20.01.2016 23:44
Никакво сирене по тракийски не е това,някакъв вариант на гювече
0
0
Trak
Trak
28.01.2015 06:57
Кое му е тракийското в тази рецепта? Барем да се провикне готвача: Иежте!
0
0