Сирене под капак

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
29/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
"Има ли гладни? Вижте какво избрахме да приготвим днес!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете 1/2 от маслото в гювече. Сложете на дъното 2 кръгли резенчета домат, отгоре цяла плочка сирене, над него резен зелена чушка, домати и отново сирене. Поръсете с чубрица, черен и червен пипер, сол на вкус и отгоре останалото масло.

Похлупете гювечето и го сложете да се пече в предварително загряна силна фурна за 15 минути. Махнете капака и доопечете до лек загар.

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: