Гювеч по овчарски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Гювеч по овчарски
08/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2-3
"Сега разбирате къде се крие тайната на дълголетието на овчарите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата.

Сваляме от огъня и разбъркваме с натрошеното сирене.

Сместа се изсипва в тавичка и поливаме с разбитите яйца и брашно. Поръсваме с магданоз и запичаме в умерено силна фурна.

Могат да се сложат и малко гъбки.

Рейтинг

4.2
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: