Картофи на пара

EfrosiaEfrosia
Джедай
9775k1127k
Картофи на пара1 / 2
14/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4-5
"Картофки на пара, само добавете щипка прясна мащерка и ... ами насладете им се!"

Необходими Продукти

  • картофи - 1 кг дребни пресни
  • зехтин - 3 с.л.
  • оцет - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • мащерка - 1 с.л. прясна
  • къри - 1/2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте картофите добре и ги нарежете на половинки. Сложете ги да се сварят на пара под капак за около 20 минути. Прехвърлете ги в купа.

Накълцайте прясната мащерка и направете дресинг с оцета и зехтина. Разбъркайте картофите с дресинга, прибавете сол, черен пипер и къри на вкус.

Рейтинг

4.9
510
41
30
20
10
Дай твоята оценка: