Салата с праз и яйца

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
04/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене7 мин.
Общо42 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 313
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • праз - 3 стръка
  • олио - 2 с.л.
  • оцет - 1 с.л.
  • яйца - 3 бр сварени
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • маслини - 10 - 15 бр.
  • магданоз - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на парчета, дълги 3-4 см., и ги подваряваме в малко подсолена вода за 7 минути.

Отцеждаме и слагаме в чиния.

Поливаме с марината от олио и оцет, поръсваме с настърганите сварени яйца, черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Гарнираме с маслини.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар