Супа от шилешко месо

тинтин
Новак
1
83
159
09/05/2011
"Има супи и супи, които сгряват душата, тази е от вторите "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 017
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън.

Настържете морковите и ги задушете в маслото и 2-3 с.л. от бульона. Прибавете брашното, разбъркайте и изсипете сместа в бульона с месото.

Варете още десетина минути. Прибавете ситно нарязания магданоз и отстранете супата от огъня. Застройте я с яйцето и киселото мляко.

Поднесете с препечени хлебни хапки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар