Жълт фасул в гювеч

01/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо100 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо331
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • жълт фасул - 500 г, замразен
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 4 скилидки
  • домати - 1 бр.
  • олио - 5 - 6 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме фасула, нарязваме почистените лук и моркови на кубчета.

Запържваме лука и морковите за 5-6 минути, прибавяме зеления фасул и продължаваме да пържим.

Прибавяме нарязаните домати и скилидки чесън. Подправяме на вкус и прехвърляме в гювеч.

Сипваме малко топла вода и допичаме във фурна, докато остане на мазнина.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти

Топ Рецепти