Жълт фасул в гювеч

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k7469581k
Жълт фасул в гювеч
Снимка: Севда Андреева
01/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме фасула, нарязваме почистените лук и моркови на кубчета.

Запържваме лука и морковите за 5-6 минути, прибавяме зеления фасул и продължаваме да пържим.

Прибавяме нарязаните домати и скилидки чесън. Подправяме на вкус и прехвърляме в гювеч.

Сипваме малко топла вода и допичаме във фурна, докато остане на мазнина.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: