Китайска супа с лапад и свинско

Тин
Тин
Новак
28/04/2011
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 173
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме маринатата като смесим нишестето, джинджифила, захара, оцета и бялото вино. Разбъркваме добре.

Месото, нарязано на тънки ивички мариноваме в маринатата за няколко часа.

В тенджера разтваряме пилешкият бульон с врялата вода. Слагаме месото във врящия бульон и нарязаните на ситно зелен лук и целина. Добавяме олиото.

Прибавяме попарения, нарязан на ситно лапад. Оставяме да ври 15-20 минути и слагаме фидето. След 10 минути, преди да извадим от огъня, прибавяме нарязаните рулца от раци.

При сервиране поръсваме с чили сос по желание.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар