Френска орехова торта

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
18/10/2011
"Орехите са храна за мозъка, а ако са комбинирани с пухкави блатове и сочен крем, стават и храна за душата. Тази уникална торта ще ви стане любима!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо52 411
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме 2 яйца и 2 жълтъка с маслото и захарта.

Прибавяме брашното и добре обърканата смес изсипваме в намазнена и поръсена с брашно форма.

Отделно разбиваме 2 белтъка и 100 гр. Пудра захар. Към тях прибавяме и смлените орехи. Тази смес изсипваме върху първата, след което печем тортата.

Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Филътът FFP2 осигурява минимум 94% филтрация и защита като драстично намалява риска от разпространението на вируси и бактериални инфекции по въздушно-капков път.

Рейтинг

5 15
4 9
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Вили
Вили
04.10.2014 10:24
Ама снимката май не отговаря на тортата
6
3
Славова
Славова
13.01.2013 19:34
перфектна, лесна, бързо се приготвя
3
0
Люба Николова
Люба Николова
29.08.2012 13:30
Пече се на около 160 градуса за около 40 минути или поне аз толкова пекох :) Екстра е
1
3