Шарлота с козунак

тинтин
Новак
307343k
Шарлота с козунак
14/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8-10 парчета
"Да ви разкажем ли защо този десерт се превърна в тотален хит или вие ще откриете сами?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половин чаена чаша захар се карамелизира до светло кафяво и се облива дъното на обла тавичка.

Отгоре се нарязва маслото на парчета, поръсва се със счуканите орехи. Отгоре се подреждат парчета козунак, заливат се с яйцата, разбити с 1 чаена чаша захар и млякото.

Пече се на умерена фурна на 180 градуса. Обръща се гореща върху тортена чиния.

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: