Разядка от дробчета

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
09/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 243
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре и смиламе дробчетата, смесваме с галета, подправките и разбитите с мляко яйца.

Оставяме сместа да престои 1 час.

Сипваме в тавичка намазана с маргарин и печем 45 минути в слаба фурна.

Оставяме да изстине в тавата, обръщаме върху плитък поднос и сервираме с препечен хляб с подходяща салата.

Стъклена чиния за ордьоври, разядки и сосове
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена чиния за ордьоври, разядки и сосове
6.72 лв.
Виж ››

Задължителна за всеки дом - многофункционална стъклена чиния за ордьоври :)

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар