Свински гулаш

ЕфросияЕфросияНовак301
11/04/2011
"Има ли гладни?"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 148
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 3 големи глави
  • брашно - 2 супени лъжици
  • мазнина - 4 с.л.
  • домати - 2 с.л. доматено пюре
  • червен пипер
  • чушки - 2 червени и 2 зелени чушки
  • маг­даноз
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • кимион - 1 - 2 щипки
  • индийско орехче - 2 щипки
  • мащерка - 1/2 ч.л.
  • риган - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на парчета, овалва се в брашно и се запържва в сгорещена мазнина. Прибавя се нарязаният лук и след като се запържи се долива доматеното пюре. Оставете така да се задуши за 5 минути и прибавете червен пипер, посолява се и се долива с гореща вода.

Добавят се всички останали подправки и се оставя да се задушава до омекване на свинското. След това се добавят нарязаните на кръгчета чушки. Задушава се за 8 минути и се наръсва с накълцан магданоз.

Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 6
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар