Пълнени свински пържоли

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
561
10
1k
11/04/2011
"Свински пържоли с вкусен пълнеж за специални случаи!"
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 282
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата47
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа.

Загрейте 1 с.л. маслко в тиган и запържете нарязания на ситно бекон. Добавете наситнения лук, а след малко също ситно нарязаните гъби. Задушавайте докато ястието остане само на мазнина. Прибавете сол и черен пипер докато е още горещо, и веднага след това нарязаното топено сирене и настъргания кашкавал. Бъркайте докато сирената се поразтопят.

Направете джоб от пържолите и ги напълнете с плънката. Забодете краищата с клечки за зъби или зашийте с конец. Сложете ги в намазнена тава, полейте с виното и чаша гореща вода, покрийте тавата с фолио и сложете да се пекат за час. После махнете фолиото и ги доизпечете.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
sisi
sisi
27.12.2011 13:13
предполагам 1/2 опаковка топено сирене
0
1
някой
някой
27.12.2011 11:20
Само искам да попитам какво означава 1/2 топено сирене.Какво количество в грамове е това?
3
0