Свинско кордон бльо на грил тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
27/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 250
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • шницели - 4 бр. свински
  • кашкавал - 4 парчета
  • шунка - 4 парчета
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме свинското месо, посоляваме и поръсваме с черен пипер.

В средата на всяко парче слагаме по един резен кашкавал и шунка.

Прегъваме, закрепваме с клечка за зъби и печем на грил тигана от двете страни.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар