Късчета месо в сос

06/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Ако ви е омръзнало от обикновените печени пържоли, вижте как може да ги потопите в този уникален сос "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо75 594
  • Преглеждания за месеца607
  • Преглеждания за седмицата474
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • пържоли - 3 бр.
  • лук - 1 глава
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
  • брашно - 1 с.л.
  • бульон - 2 с.л. по избор
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и начукваме месото и режем на парченца, които овалваме в брашно и пържим в гореща мазнина до светло кафяво.

Изваждаме ги и в същата мазнина запържваме ситно нарязания лук, прибавяме червения пипер, а след 1 минута сипваме бульона и сол на вкус.

С тази смес заливаме наредените в чиния парчета месо.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар