Италианска чорба с леща и ориз

11/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме зеленчуците. Нарязваме лука на ситно и счукваме чесъна.

Запържваме ги в тенджера с масло, наливаме литър вода и слагаме сушените зеленчуци.

Добавяме лещата и варим под похлупак на тих огън – 20 минути.

Добавяме ориза, черния пипер и наситнените домати.

Доваряваме и преди да свалим от огъня прибавяме нарязания магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар