Италианска чорба с леща и ориз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
11/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо526
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Супа от Леща

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме зеленчуците. Нарязваме лука на ситно и счукваме чесъна.

Запържваме ги в тенджера с масло, наливаме литър вода и слагаме сушените зеленчуци.

Добавяме лещата и варим под похлупак на тих огън – 20 минути.

Добавяме ориза, черния пипер и наситнените домати.

Доваряваме и преди да свалим от огъня прибавяме нарязания магданоз.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар