Филе от карагьоз с пармезан

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
20/04/2011
Приготвяне120 мин.
Готвене25 мин.
Общо145 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 215
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете карагьоза, отстранете главата и средната кост. Оформете общо 4 филета и ги накиснете за 2 часа в бялото вино, оцета, сол и черен пипер. След това ги отцедете добре.

Смесете галетата и пармезана и добавете наситнен магданоз. Потопете всяко филе първо с лимонов сок, а после в сместа от пармезан и галета. Наредете карагьоза в намаслена тава и запечете до златисто на 200 градуса.

Ръчно изработена керамична чиния ф30
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния ф30
12.99 лв.
Виж ››

Каквото и да приготвите, със сигурност ще бъде още по-вкусно, когато сте го подправили с любов и сте го поднесли в ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар