Пълнен паламуд по руски

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
30/04/2011
"Вкусно предложение от руската кухня, което, вярваме, няма да откажете!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 535
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда, отрежете главата и извадете вътрешностите. Посолете го. Запържете настъргания лук в 2-3 с.л. масло. Прибавете натрошените твърдо сварени яйца, гриса, който е предварително сварен във вода, сол и черен пипер.

Напълнете с тази плънка рибата, оваляйте я в брашно и я сложете в тава с 2-3 с.л. мазнина. Печете около 8-10 минути. Залейте с 1 ч.ч. сметана и оставете докато се запече във фурната.

Поднесете пълнения паламуд по руски с гарнитура от картофи или салата. По този начин могат да се приготвят и всички други големи риби.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар