Ловджийски суджук

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697323
10/04/2011
Приготвяне80 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 684
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 2 кг
  • говеждо месо - 2кг
  • сланина - 1 кг
  • сол - 125 г
  • черен пипер - 10 г
  • селитра - 10 г
  • червен пипер - 10 г
  • захар - 1 с.л.
  • карантия - свински черва за пълнене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте месото на ситно, прибавете солта и подправките и разбъркайте добре. Оставете да престои за една нощ. Напълнете със сместа измитите черва, но без да тъпчете много.

Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре. Оставете да престоят така 2 дена, след което ги наредете да се сушат на проветриво място.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар