Свински шницел със сос от гъби

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
05/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 005
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме гъбите на две. Кнедлите сваряваме в подсолена вода и изцеждаме.

Поръсваме шницелите с черния пипер и ги изпържваме в маслото. Посоляваме и оставяме на топло място.

В получения от пърженето сос изпържваме гъбите, добавяме бульона, сметаната и варим 5 минути.

Прибавяме сол и черен пипер и заливаме шницелите със соса.

Кнедлите посипваме с разтопено масло и поднасяме за гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар