Кордон бльо от телешко с лимон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
10/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо498
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме върху предварително начуканите и овкусени със сол шницели по парче шунка и кашкавал, прегъваме на две и закрепваме с клечка за зъби.

Овалваме последователно в брашно, разбито яйце и галета.

Изпържваме ги в сгорещено масло до приятен загар. Поднасяме с украса от резенчета лимон и стръкче магданоз.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар