Агнешко Зелена Пролет

тинтин
Новак
1
83
159
10/04/2011
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 797
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме и посоляваме.

В мазнината задушаваме лука с всички останали зелении. Прибавяме червения пипер и доматите. Задушаването продължава още 20-30 минути.

На дъното на тенджерата слагаме половината зелена смес, върху нея сипваме месото, захлупваме с другата половина зелена смес и с подправките.

Заливаме с бульона, в който сме разтворили 1-2 с.л. брашно. Оставяме го да къкри на бавен огън.

Ястието може да се сложи в глинен съд и да се опече във фурната.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар