Сос с хрян и жълтък

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
10/02/2016
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо326
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и белим хряна, настъргваме го на най-ситното ренде или го пускаме в пасатора.

Получената каша от хрян разбъркваме със сметаната, добавяме стрития жълтък, лимоновия сок, солта и захарта.

Подходящ е за гарниране на меса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар