Сос с хрян и жълтък

10/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне30 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо295
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и белим хряна, настъргваме го на най-ситното ренде или го пускаме в пасатора.

Получената каша от хрян разбъркваме със сметаната, добавяме стрития жълтък, лимоновия сок, солта и захарта.

Подходящ е за гарниране на меса.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар