Шницел от свински гърди

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
09/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо969
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и сваряваме картофите.

Начукваме месото, посоляваме със сол и черен пипер, овалваме последователно в брашно, разбито яйце и галета.

Пържим месото в масло до образуването на коричка.

Приготваме сос като в 100 мл вряла вода прибавяме оцет, горчица, масло, сол, черен пипер и разбъркваме.

Заливаме шницелите с получения и леко сгъстен сос.

Сервираме с варени картофи поръсени с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар