Унгарска гулаш чорба

01/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене100 мин.
Общо140 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 291
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд загряваме мазнина и задушаваме до златисто нарязания на ситно лук.

Прибавяме нарязаното на кубчета месо, поръсваме с червен пипер и с малко вода задушаваме до омекване.

Добавяме кимиона, нарязаните на кубчета моркови, целина и корените на магданоза. Доливаме вода до покриване на месото и оставяме на тих огън още половин час.

След като месото омекне, слагаме картофите, нарязани на кубчета и сол. Доливаме още топла вода и задушаваме до готовност. Поднасяме поръсен с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар