Желирана бисквитена торта

EfrosiaEfrosia
Джедай
942
4k
10
15k
Желирана бисквитена торта
10/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6-8 парчета
"Ето как да превърнете обикновената бисквитена торта в истинско произведение на кулинарното изкуство"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете двете опаковки пудинг в загрятото прясно мляко със захарта според указанията на опаковката. Разтворете желатина във вода и го разтопете на котлон. Прибавете го към леко охладения крем.

Изсипете част от крема в продълговата кексова форма, отгоре наредете бисквити и така до изчерпване на количествата. Оставете тортата да стегне за 6 часа в хладилник. След това потопете формата за кратко в топла вода и обърнете бисквитената торта върху поднос. Настържете отгоре шоколада или пудрата захар.

Рейтинг

5 7
4 4
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: