Желирана бисквитена торта

ЕфросияЕфросияДжедай301
10/05/2011
"Ето как да превърнете обикновената бисквитена торта в истинско произведение на кулинарното изкуство "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6-8 парчета
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 871
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете двете опаковки пудинг в загрятото прясно мляко със захарта според указанията на опаковката. Разтворете желатина във вода и го разтопете на котлон. Прибавете го към леко охладения крем.

Изсипете част от крема в продълговата кексова форма, отгоре наредете бисквити и така до изчерпване на количествата. Оставете тортата да стегне за 6 часа в хладилник. След това потопете формата за кратко в топла вода и обърнете бисквитената торта върху поднос. Настържете отгоре шоколада или пудрата захар.

Рейтинг

5 7
4 4
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
паулина
паулина
23.12.2013 15:02
ще пробвам изглежда вкусна торта
0
0