Пиле с магданоз

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
20/09/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 483
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилето, нарязваме на парчета и го запържваме леко в сгорещеното масло. Изваждаме го и в същата мазнина задушаваме до омекване ситно нарязания лук и морков, наливаме топла вода, посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Прибавяме месото и оставяме да ври на тих огън. Когато месото омекне, прибавяме ситно нарязания магданоз, а след 5 - 7 мин. – киселото мляко, разбито с яйцето, лимонов сок и малко сол.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Borisov
Borisov
02.03.2014 22:51
Снимката и рецептата нямат нищо общо.Защо?
1
0