Крем супа от брюкселско зеле с бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
24/01/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 083
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме бекона на ситно и го запържваме в тиган, вадим го.

В отделената мазнина изпържваме хляба, но който сме махнали коричките и сме нарязали на парчета.

Нарязваме зелето, лука и копъра и ги запържваме 5 минути в сгорещеното олио, посоляваме и слагаме останалите сухи подправки и копъра, нарязан на ситно.

Наливаме бульон и варим 30 минути на слаб огън, изваждаме дафиновия лист и карамфила.

Разбиваме супата на пюре с миксер и смесваме със сметана.

Поднасяме с бекона, изпържения хляб и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар