Супа с колбас, фасул и царевица

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
13/08/2016
"Не споделяме току така любимата си рецепта за вкусна супа с колбас, фасул и царевица - само с приятели "
Приготвяне45 мин.
Готвене120 мин.
Общо165 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо403
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме от вечерта фасула в студена вода.

На другия ден я сменяме, наливаме пак 1 литър и слагаме да заври. Сменяме отново и го доваряваме с малко сол. Настъргваме лука и отцеждаме царевицата.

Нарязваме колбаса на парченца, почистваме и счукваме чесъна. Смесваме бульона, доматите, лука и чесъна и слагаме да заври.

Прибавяме отцедения фасул и варим под капак още 5 минути. Подправяме със сол, майорана, черен и лют червен пипер на вкус.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар