Задушено агнешко с картофи и зеле

07/09/2016
"Крехко агнешко с картофки и прясно зеле - знаете, че ще хапнете, че и допълнително ще търсите "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо444
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета, а лука на полумесеци.

В тиган с олиото запържваме месото, добавяме лука и зелето и задушаваме 5 минути.

Наливаме горещия бульон и мащерката и задушаваме под капак на слаб огън 50 минути.

Нарязваме обелените картофи на малки кубчета и по средата на варенето на месото прибавяме и картофите.

Посоляваме и подправяме с черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар