Пилешки дробчета с горчица по френски

Марина НордМарина НордГотвач2689
07/02/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се измиват. В чиния се смесва брашното със солта и в тази смес се овалва всяко дробче. Пържат се в тиган със загрята мазнина по 2 минути от всяка страна.

Приготвя се сосът, като в друг тиган се разтопява маслото и се запържва брашното до златисто. Добавя се топлият бульон при непрекъснато бъркане.

Добавя се сметаната и горчицата, поръсва се със сол и сместа се оставя да кипне, след което се сваля от котлона. Дробчетата се сервират, като се заливат с горещия сос.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар