Нормандско предястие от рокфор и райска ябълка

30/10/2016
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
"Уникална комбинация от вкусове, аромати и текстури, която не може да се опише - трябва да се пробва "
  • Приготвяне10 мин.
  • Общо10 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Райската ябълка се измива много добре, нарязва се на много тънки кръгчета и се слага в дълбок съд.

Рокфорът се нарязва на малки кубчета и се добавя към райската ябълка.

Стафидите се заливат с рома и се оставят за 10 минути. Отцеждат се и се добавят към райската ябълка и сиренето.

Ореховите ядки се начукват на едро и с тях се поръсва сместа.

Накрая се поръсва със зърна нар и се напръсква с балсамов оцет. Разпределя се в две чинии и се сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар