Пълнена риба с шамфъстък и стафиди

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
600
959
511
25/01/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме рибата отвътре и отвън.

Измиваме ориза добре и го заливаме със солена вода да престои за 30 минути.

В съд върху котлона запържваме ситно нарязания лук, стафидите и шамфъстъците в зехтина.

Прибавяме изцедения ориз, солта и черния пипер.

С получената смес пълним рибата и я зашиваме с конец.

Отгоре я намазваме с червен пипер и редим тънко нарязани резени лимони и домати.

Печем я в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 1 час.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар