Пълнена риба с шамфъстък и стафиди

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
25/01/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо326
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме рибата отвътре и отвън.

Измиваме ориза добре и го заливаме със солена вода да престои за 30 минути.

В съд върху котлона запържваме ситно нарязания лук, стафидите и шамфъстъците в зехтина.

Прибавяме изцедения ориз, солта и черния пипер.

С получената смес пълним рибата и я зашиваме с конец.

Отгоре я намазваме с червен пипер и редим тънко нарязани резени лимони и домати.

Печем я в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 1 час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар