Тиквени мини пайчета с крем

11/10/2016
Марина
отМаринаНовак
"Впечатляващо вкусни и ефектни "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции10
  • Преглеждания общо473
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се сварява до омекване, отцежда се и се намачква на пюре, след което се оставя да изстине.

Омекналото масло се разбива до крем и се смесва със захарта. Добавят се едно по едно яйцата при непрекъснато бъркане.

Добавя се брашното, бакпулверът и содата и се разбърква. Добавя се джинджифилът и ванилията и се разбърква отново.

С лъжица се слага от тестото в тава, постлана с хартия за печене, като между кръгчетата тесто се оставя много място, защото се разтичат при печенето.

Пекат се 20 минути на 180 градуса. Вадят се и се охлаждат.

Приготвя се крем, като маслото се разбива с маскарпонето и се добавя пудрата захар.

Тиквените кръгчета се слепват с помощта на крема и се притискат.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти

Топ Рецепти