Пикантен доматен сос с босилек за паста

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
25/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо758
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера върху котлона слагаме да заври вода.

След като заври изсипваме доматите и ги запарваме за кратко, вадим ги и ги оставяме да изстинат, белим и изчистваме от семките.

Нарязваме почистените домати на дребно.

Отделно запържваме ситно нарязания лук в зехтина, към него прибавяме доматите и стрития чесън.

Запържваме и овкусяваме с кърито, черния пипер и солта.

Оставяме доматите да заврат и се сгъстят.

Накрая добавяме бялото вино.

Сгъстяваме за още 10 минути и прибавяме ситно нарязания босилек.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар