Руски сладкиш с моркови и бял шоколад

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
580
959
475
28/02/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 050
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, обелваме и настъргваме морковите и ги смесваме с олиото, захарта, бакпулвера, канелата и карамфила.

Разбъркваме добре и прибавяме брашното, орехите и настъргания шоколад.

Слагаме да се пече в тавичка, намазана с мазнина и поръсена с брашно.

Пече се на умерена фурна около 30 минути.

След като изстине поръсваме с пудра захар.

Практичен метален нож за тесто 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен метален нож за тесто 20 см
7.55 лв.
Виж ››

Приготвянето на тестени сладкиши и солени изделия вече е по-лесно, бързо и точно, благодарение на металния нож за тесто. Усъвършенствайте уменията си в боравенето с тесто и станете истински самоук талант с вашия нов метален нож за тесто!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар