Сос Ремулад за месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
25/01/2016
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 291
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме продуктите внимателно и разбъркваме до хомогенна смес.

Подправяме с сол и черен пипер на вкус.

Сервираме соса с различни видове варени меса.

По желание може да се добави пасиран чесън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар