Пилешки стек по италиански

ЕфросияЕфросия
Novice
849
1
03/04/2011
"Италианците знаят как да се наслаждават на живота и на вкусната храна, затова взимаме пример от тях "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 262
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе смес от кетчупа, чесъна на прах, сол, черен пипер, мащерката и риган и оваляйте с нея пилешкото. Оставете да престои така 40 минути.

Настържете пармезана и го смесете с галетата. Овкусените пилешки гърди се топят в разбитите яйца, после с сместа от пармезан и галета. Пържат се в силно сгорещена мазнина от двете страни до приятен загар.

Готовият пилешки стек се отцежда върху кухненска хартия и се поднася с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
никнай
никнай
12.02.2016 20:21
Всичко е много добре и наистина е вкусно но на един "Мастър Шеф" не му подхожда да използва чесън на прах и да нарича шницела стек .....
0
0
Рита
Рита
01.09.2015 18:01
Превъзходни! На децата станах любими.
0
0
Елена
Елена
25.02.2015 22:03
Много приятна и вкусна рецепта!
1
0